Видео: Roost Wi-Fi батерията надгражда съществуващите ви аларми Smoke & Co

, ако търсите богата на функция интелигентен домашен дим (и въглероден оксид) аларма, след това проверете защитата на гнездото. Но ето едно интелигентно устройство, което обещава да внесе някои от най -добрите си функции на вашия съществуващ детектор.

Roost е 9V интелигентна батерия, която премахва шанса тези досадни 3 часа сутринта „чирпс“ от редовния ви детектор за дим, като ви уведомява седмици в напредък на батерията, изчерпващи се.

В допълнение, той ще изпраща информи на вашия смартфон, ако алармата ви изгасне, както и списък с приятели и членове на семейството. Можете също така да „захранвате“ детектори само за захранване на батерията при фалшиви аларми.

Част от обема на устройството се заема с WiFi Electronics, останалите домове замениха литиева батерия, която ще продължи 5 години.

Създателите ни казват, че Roost трябва да бъде наличен през втората половина на Обединеното кралство 2016 г. и докато те все още нямат официален RRP, в момента единицата се продава в САЩ за $ 35,00

getroost.com

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook или се регистрирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени чрез имейл, направо до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *