• Uncategorized
  • 0

High Point акценти

Lucky Me. Заедно с моя сътрудник Камерън Макнейл бях изпратен в High Point, Северна Каролина за едно от техните полугодишни шоута на пазара на мебели. Предполагам, че можете да го наречете телефонно поклонение, ако сте в мебели. Както и ако сте в разцъфтяващи клонове на Dogwood, пролетното шоу (на което присъствахме) също беше малко поклонение. Есенното шоу е организирано за 22-27 октомври. Да, подлудих Камерън по много причини, но главно като посочих всички огромни дървета на дрян, които са регионално чудо. Вярвам, че той беше преобразуван до края на пътуването.

Но други акценти от шоуто бяха много. Вярвах, че просто ще споделя двойка тук.

Любим артикул: José Thenée Sketches.

Обектите на Бобо бяха отличителни както за Камерън, така и за мен, като шоурумът му е пълен с главно реколта, както и някои репресии. Обаче един ред в конкретно ми се открои. По някакъв начин Бобо е получил колекция от оригинални рендери на желязо от Жозе Тена (може би цялата му колекция?), Световноизвестен железар от Аржентина. Той вероятно е бил най -добрият ковачи през 20 -те години на миналия век, както и голяма част от работата му се вижда в Буенос Айрес. Както и ако неговите скици са някакъв вид индикатор, мога да разбера защо работата му е толкова важна. Шоурумът беше пълен с тях, безспорно за търговия на едро. Както и аз обмислях, че ги видях в няколко реклами за Атланта, както и други търговци на дребно, базирани в САЩ. Това са абсолютно нещо, което искам да съм купил.

Любима идея на екрана: старо въже.

Много от шоурумите вършат отлична задача за търговия, за да гарантират, че се чувствате като в добре показана зона за търговия на дребно, вместо (добре, технически) търговец на едро на пазарно събитие. Много от нас харесват морските през пролетта, както и лятото, когато вярваме в къщи, както и за декориране на вила. По -горе е само една от много концепции за това как да получите морска вибрация с много малко усилия. Очарователното зарядно за олово, пълно със старо въже (вероятно ново въже, за да бъдем точни, което е боядисано или оцветено), е най -добрият хит на стила на новините за доставка. Също така е отличен метод за производство на нефонален централен елемент. Вярвам, че просто бих го увиснал с някои олови или дървени свещници с капещи свещи. Разхлабени, както и облегнати-това беше една отлична идея.

Любима нова дръжка изпитан външен вид: Vintage Sport, добавен към Industrial.

Аз съм фен на индустриалния външен вид, както и се притеснявам, че той е на метода си през последните няколко години. Виждали сме го и на много места, често не е добре направено. Въпреки това бизнес, наречен HALO майсторски смесен индустриал с Brit Sport, за да му осигури крака за по -дълго. Това беше отличен метод за добавяне на малко цвят, както и някаква буза към индустриалния вид. Това е изключително мъжествено, но харесвам стари трофеи, както и ръгби топки. Това беше отлично сливане на два силни вида.

Плюс това, Halo предостави най -добрия празник на шоуто. За да отпразнуват британския си огънат, те проведоха тържество на Orange Clockwork (може би една от най-добрите снимки на Стенли Кубрик, както и личен много обичан от моя). Шампанското течеше, всички стюарди бяха облечени като Drogs (Punks) от филма, както и филмът тичаше горе на стена в старата огнена къща, която използваха като техен шоурум. Сега това беше акцент.

Вижте част втора от моите много обичани открития от High Point.

Фото кредити: 1-5. Мег Кросли

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *