• Uncategorized
  • 0

Savant Launch Desktop и Ipad Docks в стената

Savant изграждат репутация със своята система Rosie, която предлага контрол, автоматизация и забавления около дома. Компания, изграждаща продукти за домашна автоматизация на платформата на Apple, не е голяма изненада, че те (като много други) вече са изпуснали на iPad, за да използват своя Smart Home Upentury. Току -що пуснаха два нови докове iPad, единият настолен блок, а другият за монтиране на таблета на стената. Пълни подробности в PR след скока.

„Savant Systems LLC, световният лидер в модерната технология за автоматизация и управление на дома, базирана на Apple, обяви въвеждането на два премиум iPad в домашни приложения, които дават възможност на потребителите да работят удобно своя iPad от десктоп или в стената. Новите докове на Savant позволяват на потребителите да закупят пет, шест, дори седем контролера на iPad за цената на един традиционен сензорен панел. Savant промени пейзажа на домашния контрол и забавление, като използва скоростта, мощността и достъпността на Apple iPad. И двата нови докове вече се доставят до оторизирани дилъри.

Както настолните, така и достопите на стената дават възможност на потребителите да се възползват изцяло от обширния опит на Savant, писането на софтуерни приложения на Apple за пазара за домашна автоматизация, което води до контролно решение, базирано на iPad, с богата графика, което лесно е съобразено с нуждите на всеки край Потребител. Savant е създал iPad като най-мощното и универсално преносимо устройство за всеки дом и в комбинация с легендарната технология на екранния дисплей на компанията (OSD) е повдигнала летвата с лесно персонализирана, удобна за потребителя операция. „С приложението за iPad на Savant имате Apple Machine, който разговаря с машина на Apple“, обясни изпълнителният директор Робърт Мадона. „Savant контролерите имат вътрешно вграден компютър с Apple и потребителският ни интерфейс е проектиран специално за iPad, което прави традиционните приложения за контрол да изглеждат антикварни за сравнение“, добави Мадона. „Нашите продукти за първи пазар на пазара дават възможност на дилърите на Savant да осигурят много по-обща стойност на системата на част от разходите за потребителя, отколкото при всяка друга технология за конкурентна автоматизация“, заключи Мадона. Конфигурационният инструмент на Savant дава възможност на интеграторите да изграждат персонализирани решения, базирани на iPad, изискващи драстично по-малко програмиране и време за настройка, отколкото традиционните платформи за контрол.

Desktop: Dock Dock на Savant (MSRP $ 350) превръща iPad в рентабилен сензорен панел на работния плот, който захранва iPad, като същевременно позволява пълна навигация на решенията за автоматизация и контрол на Savant, както и многобройните приложения, налични за iPad. Докът безопасно осигурява iPad, без да жертва удобството или преносимостта на устройството по някакъв начин. Настолният пакет на Savant се състои от зареждаща люлка и захранване.

В стената: Dock на Savant в стената (MSRP $ 500) осигурява Apple iPad в атрактивен жилище, което улеснява собственика на жилището да използва iPad като най-мощния и рентабилен интерфейс на сензорния панел на пазара. Докът в стената поддържа както пейзаж, така и портрет (хоризонтална и вертикална) конфигурация за инсталиране и предоставя предупреждение за известие за премахване, което ще ви предупреди, ако iPad е премахнат от пристанището без разрешение. Докът в стената се състои от докинг люлка, сдвоена с нископрофилен магнетично прикрепен лицева плоча. ”

savantsystems.com: Ibracket Wall iPad Dock: Нашият преглед на случая на iPad

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени по имейл, направо във входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *